Banner

Kotkan Into – kotkalainen yleisseura

Hiihto ― Yleisurheilu ― Pesäpallo ― Kunto- ja harrasteliikunta
 

Pääpaino seuran urheilutoiminnassa on lasten ja nuorten liikunnan ja urheiluharrastuksen edistäminen tarjoamalla heille tilaisuuden osallistua ja harrastaa taipumustensa mukaisesti perinteisiä urheilulajeja kuten hiihto, yleisurheilu ja supi suomalainen Tahko Pihkalan kehittämä pesäpallo. Monet seuran järjestämät lasten ja nuorten kilpailut ja urheilutapahtumat sekä urheilukoulut ovat avoimet kaikille kotkalaisille lapsille ja nuorille eli ei tarvitse olla minkään seuran jäsen osallistuakseen.

 

Aikuisurheilussa viime aikojen pääpaino on ollut tyttöjen ja naisten pesäpallossa sekä kotkalaisten yritysten puulaakipesäpallossa. Into on järjestänyt vuosittain tammi-helmikuun vaihteessa halliturnauksen lähinnä Etelä-Suomen pesäpalloseuroille.

 

Talvisen urheilulajin hiihdon harrastajille Into järjestää aina maalsikuussa jokavuotisen hiihtotapahtuman ”Mannen Keväthiihto”. Hiihtotapahtuma kulki aikaisemmin ”Innon Keväthiihdon”-nimellä, mutta hiihtotapahtuman perustajan, mittavan monikymmen-vuotisen urheiluseuratyön tehneen, Manne Forsellin muistoksi tapahtuma nimettiin kuluvana vuonna uudelleen ja nyt tapahtuma kantaa nimeä ”Mannen Keväthiihto”.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 


 
 
© 2010 Mercantus